“Ny Energi med Twists!”

(Datoer følger …)

Har du brug for fornyet energi og styrke i krop og sjæl og kan lide at få sved på panden? – så kom og giv den gas på denne sjove 2,5 times twist-workshop!

Når kroppen twistes, drejes og ’vrides’, har det en udrensende effekt, både fysisk og mentalt. Twists holder ryggen sund, stærk og smidig, idet de styrker, strækker og forløser spændinger omkring rygsøjlen.

Drejningerne masserer indre organer, især lever, nyre, mave og lunger. Det frigør åndedrættet, så du øger vejrtrækningens udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskifte, forbrænding og fordøjelse – så kom og giv den gas!
Vi arbejder hele kroppen igennem, fyrer godt op under mavemusklerne og får sved på panden – udforsker variationer af liggende, siddende, stående og balancerende twists.

Vi slutter af med at komme helt ned i gear med behagelig restorativ yoga, hvor vi bliver længere i stillingerne, samt med afspændende bold-massage. Til sidst en guidet meditation, der efterlader dig med ro og blødhed helt ind i sjælen.

Workshoppen er for dig, der har prøvet (lidt) yoga før.

Sted
Vesterbro Yoga
Gammel Kongevej 5 (overfor
Planetariet), Gården til højre, 1650 Kbh V.

Pris: 450 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757
Eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Twist” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk