8 ugers Online Efterårs-Camp

Den 17/10 – 5/12

8 MANDAGE den 17. oktober til den 5. december livestream kl. 17-18  i en lukket Facebook-gruppe. Du har løbende ubegrænset adgang inde i Facebook-gruppen til campens 8 yogavideoer à 60 minutter. To ud af de otte videoer vil blive ‘delt op’ i programmer à 10-15 minutters varighed, således at du i alt har 16 yoga-programmer frit tilgængelige for dig i gruppen indtil 12. december 2022. Du bliver sikkert guidet igennem 60 minutters kvalitets Hatha-yoga hver gang, og til slut i timen er der en liggende afspænding (‘savasana’) af hele kroppen.
  • All around velvære og ro i krop og sind
  • Styrke, smidighed og øget mobilitet i kroppen
  • Træning af vejrtrækningen
  • Øvelser til ryg/mave/nakke/skuldre
  • Øvelser til ben, baller, hofter og balance
  • Øget kropsbevidsthed
  • Mulighed for at stille evt. spørgmål inde i vores lukkede gruppe
  • BEMÆRK: 2 af de 8 yogasessioner er YIN/restorativ-inspirerede dvs. præget af rolige, afstressende udstræk, hvor vi bliver længere i stillingerne, end vi gør i de øvrige yogasessioner. Du kan endvidere forvente dig, at vi undervejs arbejder med effektiv bold-massage af bindevæv og muskler (nakke/skuldre, fødder m.m.) – hvilket hjælper med at fremme restitutionen, virker smertelindrende og modvirker stress og spændinger.

Pris:

Den 8 ugers Online Camp med ubegrænset adgang til alle yogavideoerne koster i alt 600 kr.

Tilmelding:

Tilmeld dig til ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Herefter indbetales de 600 kr. for online yoga-adgang  t.o.m. den 19. oktober, og du modtager en bekræftelsesmail samt et link til at blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, når beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg. nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704 – skriv “online camp” i feltet ved overførslen, tak. Pengene for bootcampen refunderes ikke.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk