Workshop: ”Én over nakken”

– yoga for ryg, nakke og skuldre

På denne workshop styrker vi muskulaturen i ryg, mave, nakke og skuldre. Vores fokus vil være på en sund og funktionsdygtig ryg samt stabiliserende øvelser for skulder og nakke. Vi laver øvelser, der skaber mere bevægelighed og smidighed i de led og muskler, der er årsag til at ryggen bliver fastlåst – øvelser, der både styrker din kerne, forbedrer din vejrtrækning og giver en god og flot kropsholdning.

Vi kommer afslutningvis helt ned i gear ved at give ryg og nakke massage med bolde. Til sidst en guidet meditation, som giver ro og blødhed helt ind i sjælen.

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby (5 minutters gang fra Vigerslev Allé Station – gratis parkeringsmulighed på Høffdingsvej)

Pris: 450 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “En over nakken” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk