6 ugers Online Yoga-Camp

Den 19/5 – 23/6

6 ONSDAGE kl. 17.00 – 18.00 til live stream yoga i en lukket Facebook-gruppe. Du har løbende fri adgang inde i Facebook-gruppen til alle 6 x yogavideoer à 60 minutter; videoerne er frit tilgængelige for dig i gruppen helt indtil 7. juli 2021.
Du bliver sikkert guidet igennem 60 minutters kvalitets Hatha-yoga hver gang, og til slut i timen er der en liggende afspænding (‘savasana’) af hele kroppen.
  • All around velvære og ro i krop og sind
  • Styrke, smidighed og øget mobilitet i kroppen
  • Træning af vejrtrækningen
  • Øvelser til ryg/mave/nakke/skuldre
  • Øvelser til ben, baller, hofter og balance
  • Øget kropsbevidsthed
  • Mulighed for at stille evt. spørgmål inde i vores lukkede gruppe
  • BEMÆRK: 1 af de 6 yogasessioner er YIN-inspirerede, dvs. præget af rolige, afstressende udstræk, hvor du bliver længere i stillingerne, end vi gør i de øvrige yogasessioner.

Pris:

De 6 ugers online bootcamp koster i alt 500 kr.

Du kan forlænge den fri adgang til alle yogavideoerne henover sommerferien t.o.m 23/8 for et tillæg på 200 kr.

Tilmelding:

Tilmeld dig til ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Herefter indbetales de 500 kr. (eller 700 kr., hvis du ønsker forlænget adgang til videoerne), og du modtager en bekræftelsesmail samt et link til at blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, så snart beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg. nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704 – skriv “Online Bootcamp” i feltet, tak. Pengene for bootcampen refunderes ikke.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk