Den 18/3 kl. 10 – 12.30

Workshop: ”Én over nakken” – for ryg, nakke og skuldre

På denne grundige 2,5 timers workshop kan du forvente dig funktionel (“alignment”) yogatræning med øvelser for din kernemuskulatur/”holdingsmusklerne”: (lænde)ryg, mave, nakke og skuldre samt styrke af ballerne, som også er vigtig for din rygs og bækkenets  sundhed.
På denne workshop styrker vi, mere specifikt, muskulaturen i ryg, mave, nakke og skuldre. Vores fokus vil være på en sund og funktionsdygtig ryg samt stabiliserende øvelser for skuldre og nakke. Vi skaber mere bevægelighed og smidighed i de led og muskler, der er årsag til at ryggen bliver fastlåst – øvelser, der både styrker din kerne, forbedrer dit åndedræt og giver en god og flot kropsholdning samt fornyet energi og overskud.
Vi bruger den sidste del af workshoppen på at geare helt ned ved at give bindevæv, muskler og led i skulder/nakke bold-massage – farvel  nakkespændinger og spændingshovedpine! Til sidst en guidet afspænding af hele kroppen, som giver ro og blødhed helt ind i sjælen.
Workshoppen er for ALLE – øvede som novicer, kan være med!

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby (5 minutters gang fra Vigerslev Allé Station – gratis parkeringsmulighed på Høffdingsvej)

Pris: 450 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “En over nakken” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk