Den 26/8 kl. 19 – 21.30

Workshop: ”Ny Energi med Twists!”

Har du brug for fornyet energi, ro og styrke i krop og sjæl og kan lide at få lidt sved på panden? – så kom og giv den yogas på denne skønne 2,5 times twist-workshop!

Når kroppen twistes, drejes og ‘vrides’, har det en udrensende effekt, både fysisk og mentalt. Twists/rygsøjle-drejninger holder ryggen sund, stærk og smidig, idet de styrker, strækker og forløser spændinger omkring rygsøjlen. Drejningerne masserer samtidig indre organer, især  lunger, lever, mave og nyre. Dette er med til at frigøre og fordybe åndedrættet, så du øger vejrtrækningens udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskifte, fordøjelse og forbrænding.

Vi arbejder hele kroppen igennem og udforsker variationer af liggende, siddende, stående og balancerende twists.

Vi slutter af med at komme helt ned i gear med afspændende bold-massage og en behagelig guidet afspænding, der efterlader dig med ro og blødhed helt ind i sjælen.

Workshoppen er for dig, der har prøvet (lidt) yoga før.

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby (5 minutters gang fra Vigerslev Allé Station – gratis parkeringsmulighed på Høffdingsvej)

Pris: 450 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Twist-workshop” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk