”Find fodfæste – Styrk balancen!” (Udsolgt)

Den 18. september kl. 19.00 – 21.30

På denne nye workshop træner du både jordforbindelsens og balancens kunst.

Kroppens fysiske balance skabes nedefra og op. Derfor giver vi på denne workshop fødderne – vores fundament – særlig opmærksomhed med øvelser og massagebolde, der vækker og styrker muskulaturen i fødder og tæer. Vi arbejder med yogaens stående stillinger, som giver styrke, ro og grounding og leger med/udforsker balancerende stillinger og små balance-flows. Hér vil du opleve, hvordan det mentale og fysiske hænger sammen: at bevare roen, mentalt – og dermed fodfæstet, fysisk. Og vice versa. Du kan roligt se frem til en aha-oplevelse eller to undervejs!

I sidste del af workshoppen kommer vi helt ned i gear med rolige udstræk og bold-massage, der giver kroppen lige præcis den restitution, den har brug for. Afslutningsvis bliver du guidet gennem en velfortjent afspænding, der efterlader dig rolig og afbalanceret i krop og sjæl.

Workshoppen er for alle niveauer – nybegyndere som mere øvede yogaudøvere.

Sted
Vesterbro Yoga
Gammel Kongevej 5 (overfor
Planetariet), Gården til højre, 1650 Kbh V.

Pris: 450 kr.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Balance” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk