6 ugers Online Nytårs-Camp

Den  12/1 – 19/2

6 ONSDAGE den 12. januar til den 16. februar livestream
kl. 17-18 + BONUS: gratis livestream Åndedræts-Workshop lørdag den 19. februar kl. 9.30-10.30 i en lukket Facebook-gruppe. Du har løbende fri adgang inde i Facebook-gruppen til campens første 6 yogavideoer à 60 minutter; videoerne er frit tilgængelige for dig i gruppen indtil den 1. marts 2022.
Du bliver sikkert guidet igennem 60 minutters kvalitets Hatha-yoga hver gang, og til slut i timen er der en liggende afspænding (‘savasana’) af hele kroppen.
  • All around velvære og ro i krop og sind
  • Styrke, smidighed og øget mobilitet i kroppen
  • Træning af vejrtrækningen
  • Øvelser til ryg/mave/nakke/skuldre
  • Øvelser til ben, baller, hofter og balance
  • Øget kropsbevidsthed
  • Mulighed for at stille evt. spørgmål inde i vores lukkede gruppe
  • BEMÆRK: 1 af de 6 yogasessioner er YIN-inspirerede, dvs. præget af rolige, afstressende udstræk, hvor du bliver længere i stillingerne, end vi gør i de øvrige yogasessioner. Den ekstra gratis Åndedræts-Workshop den 19. februar kl. 9.30-10.30 har du adgang til i 24 timer.

Pris:

De 6 ugers online bootcamp + bonus: online Åndedræts-Workshop koster i alt 500 kr.

Tilmelding:

Tilmeld dig til ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Herefter indbetales de 500 kr. , og du modtager en bekræftelsesmail samt et link til at blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, når beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg. nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704 – skriv “online camp” i feltet ved overførslen, tak. Pengene for bootcampen refunderes ikke.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk