”6 ugers Udendørs Yoga–Bootcamp” i Mathildes have

Den 10/5 – 14/6 (UDSOLGT – næste bootcamp til august)

Vi gør det igen i år! – samles til yoga under åben himmel 6 mandage i Mathildes private have; den 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6 og 14/6 + reservér den 21/6 som ‘buffer’* kl. 16.30 – 18.00

Du bliver sikkert guidet gennem 90 minutters kvalitetsyoga hver gang. Afslutningsvis er der afspænding (‘savasana’) af hele kroppen. Du kan forvente at lære nyt, udfordre kroppen og få smil på læben hver gang! – en kombination, som vil give dig fornyet styrke, energi, overskud og ro.

På de 6 ugers yoga bootcamp får du:

  • Styrke, smidighed og bedre bevægelighed i hele kroppen 
  • Øvelser til nakke og skuldre
  • Øvelser til ryg og mave
  • Øvelser til stive hofter og haser (baglår)
  • Øvelser til fødder og ben 
  • Træning af balancen
  • Træning i bedre vejrtrækning
  • En øget kropsbevidsthed og inspiration/motivation til at  lave yoga på egen hånd 
  • All around velvære i krop og sind

Vi gennemfører hver gang, medmindre regnen siler ned. * Ved undtagelsesvis aflysning en mandag pga. vejret er vores ‘buffer’ den efterfølgende mandag. Er der stadig regn mandagen efter, er timen som udgangspunkt aflyst. Pengene for timen refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage en mandag, er du velkommen til at lade en anden få din plads.

Sted
I Mathildes private have
Bjerregårds Sidevej 7 (i det gamle Carlsberg kvarter, på toppen af Valby Bakke)

Pris:

De 6 ugers udendørs bootcamp koster i alt 1500 kr.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Udendørs bootcamp” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk