TIL VIRKSOMHEDER

  Foredrag/firma-event

  Fest for kontornakker og musearme! – ha’ det godt på jobbet

  Dette forfriskende og anderledes foredrag er for dig og kollegerne, som ønsker konstruktive indspark og inspiration til at løfte humør og energi og giver jer værktøjer til en arbejdsdag – og hverdag i det hele taget – hvor sundhed, trivsel og arbejdsglæde står højt på dagsordenen.

  Indhold/udbytte

  Du og kollegerne bliver guidet igennem et ‘interaktivt foredrag’ – dvs. I får selv lov at afprøve en række enkle, effektive øvelser for ryg, nakke og skuldre, som alle er at finde i Susannes nye bog “Yoga for ryg, nakke og skuldre” – både siddende på kontorstolen og stående. Øvelser, der gør dig fri af dine nakke- og skuldersmerter og med fokuseret vejrtrækning kan hjælpe med at nedsætte dit stressniveau markant. Altsammen krydret med underholdende anekdoter, plads til et godt grin og højt til loftet!

  Du får inspiration til, hvordan du med ganske få, simple øvelser, kan blive rygproblemerne kvit og med en sund holdning og god vejrtrækning løfter dit energiniveau, kan øge dit fokus på arbejdsopgaverne og generelt være mere nærværende overfor dig selv og dine omgivelser.

  Du får en oplevelse, der giver dig en klar fornemmelse af, hvordan du bliver mere effektiv på dit arbejde og generelt får mere energi og trivsel ind i dit liv.

  Form

  Eventet kan have form af det ovenfor beskrevne interaktive foredrag af 60-75 minutters varighed. Evt. med opfølgning, hvor Susanne efter fx to-fire uger kommer ud til jer igen, og I sammen følger op på de øvelser og input, Susanne gav jer sidst I sås.

  Indholdet kan også kan være et andet, som du og din arbejdsplads er med til at definere, eller det har form af en workshop af lidt længere varighed (typisk 1,5 til 2 timer), hvor Susanne evt. kan medbringe yogamåtter (eller vi lejer et yogastudio, hvor workshoppen kan finde sted).

  En alternativ mulighed er, at vi kræddersyr et sundheds-forløb tilpasset din arbejdsplads behov, som strækker sig over nogle uger. Både foredrag/event og workshop er fremragende alternativer til ”bøf og bowling” på en temadag eller forud for en firmafest.

  Booking

  Ring eller skriv, så finder vi sammen en løsning skræddersyet til jeres behov.

  Firmayoga

  Med 1 times firmayoga om ugen er I allerede godt i gang med at skabe en bedre hverdag til glæde for både kolleger og kunder – og efter blot 2 måneders praksis med yoga en gang om ugen, vil hver medarbejder kunne mærke en markant forbedret tilstand både fysisk og mentalt.

  Yogaen løsner spændinger i kroppen, modvirker stress og giver et større overskud: Med øget velvære, større ro, energi og entusiasme vil du og dine kolleger møde hverdagens udfordringer.

  Hvad skaber yoga for dig og virksomheden?

  • Redskaber til at modvirke stress
  • Mindre sygefravær
  • Større mentalt overskud og kreativitet
  • Forbedret koncentration
  • Øget arbejdsglæde

  Susanne Lidang Yoga tilbyder:

  • Fast ugentlig holdundervisning i yoga- og eller dybdeafspænding og meditation; skræddersyet efter virksomhedens behov
  • Yoga workshops og foredrag til firma events
  • Aktivt indslag på seminar o.lign.

  Kontakt Susanne for en uforpligtende snak om, hvad I har brug for.

   Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

   Luk