TIL VIRKSOMHEDER

  Foredrag/firma-event

  Fest for kontornakker og musearme! – ha’ det godt på jobbet

  Dette forfriskende og anderledes foredrag er for dig og kollegerne, som ønsker konstruktive indspark og inspiration til at løfte humør og energi og giver jer værktøjer til en arbejdsdag – og hverdag i det hele taget – hvor sundhed, trivsel og arbejdsglæde står højt på dagsordenen.

  Indhold/udbytte

  Du og kollegerne bliver guidet igennem et ‘interaktivt foredrag’ – dvs. I får selv lov at afprøve en række enkle, effektive øvelser for ryg, nakke og skuldre, som alle er at finde i Susannes seneste bog “Yoga for ryg, nakke og skuldre” – både siddende på kontorstolen og stående. Øvelser, der gør dig fri af dine nakke- og skuldersmerter og med fokuseret vejrtrækning kan hjælpe med at nedsætte dit stressniveau markant. Altsammen krydret med underholdende anekdoter, plads til et godt grin og højt til loftet!

  Du får inspiration til, hvordan du med ganske få, simple øvelser, kan blive rygproblemerne kvit og med en sund holdning og god vejrtrækning løfter dit energiniveau, kan øge dit fokus på arbejdsopgaverne og generelt være mere nærværende overfor dig selv og dine omgivelser.

  Du får en oplevelse, der giver dig en klar fornemmelse af, hvordan du bliver mere effektiv på dit arbejde og generelt får mere energi og trivsel ind i dit liv.

  Form

  Eventet kan have form af det ovenfor beskrevne interaktive foredrag af 75-90 minutters varighed. Evt. med opfølgning, hvor Susanne efter fx to-fire uger kommer ud til jer igen, og I sammen følger op på de øvelser og input, Susanne gav jer sidst I sås.

  Indholdet kan også kan være et andet, som du og din arbejdsplads er med til at definere, eller det har form af en workshop af lidt længere varighed (typisk 1,5 til 2 timer), hvor Susanne evt. kan medbringe yogamåtter (eller vi lejer et yogastudio, hvor workshoppen kan finde sted).

  En alternativ mulighed er, at vi kræddersyr et sundheds-forløb tilpasset din arbejdsplads behov, som strækker sig over nogle uger. Både foredrag/event og workshop er fremragende alternativer til ”bøf og bowling” på en temadag eller forud for en firmafest.

  “Bliv dus med dit åndedræt – øg dit mentale velvære”

  Dette foredrag er for dig og kollegerne, som ønsker at blive klogere på, hvordan vi – med noget så enkelt som at trække vejret blot lidt bedre i det daglige – kan nedsætte stress, udbrændthed og træthed og mærkbart øge vores mentale velvære. I vil med foredraget få vigtige og spændende indsigter i vejrtrækningens mange forunderlige mekanismer og nå til en dybere, herunder også kropslig og sanselig, forståelse af, hvordan blot få gode vejtrækninger kan løfte humør og energi i en hverdag  – hvor mental sundhed, trivsel og arbejdsglæde står højt på dagsordenen.

  Indhold/udbytte

  Du og kollegerne bliver indført i vejrtrækningens lige dele vigtige og fascinerende mekanikker og det dermed tæt forbundne nervesystem, som vi i høj grad selv er med til påvirke; med blot ganske få gode åndedrag kan vi påvirke vore mentale velbefindende. I vil nå til en forståelse af, hvad et optimalt åndedræt er, og får på egen krop afprøvet forskellige enkle, “lige-ved-hånden-teknikker”, som går ind og skifter kanal i nervesystemet , dvs. får os til at trække vejret med øget kvalitet; dybere og friere og giver en fysisk og sanselig oplevelse af mere mental ro, evnen til at bedre at kunne koncentrere os – simpelthen være mere skarp i hovedet! Du og kollegerne vil uden tvivl få jer en aha-oplevelse eller to undervejs og gå fra foredraget helt rolige og fuld af nye indsigter og mentalt overskud.

  Du får en oplevelse, der giver dig en klar fornemmelse af, hvordan du med enkle redskaber snor dig udenom stress og bliver både gladere og mere effektiv på dit arbejde generelt.

  Form

  Foredraget varer ca. 60 minutter og kræver blot en træningsmåtte og et tæppe eller en pude at sidde på pr. deltager. Foredraget kan være med fysisk fremmøde eller online.

  Ring eller skriv, så finder vi sammen en løsning skræddersyet til jeres behov.

  Online Firmayoga

  Med 30 minutters online firmayoga om ugen – med øvelser for især ryg, nakke og skuldre, guidet med gode vejtrækninger og motiverende indspark – er I allerede godt i gang med at skabe en bedre hverdag til glæde for både kolleger og kunder. Efter et par måneders praksis med yoga en gang om ugen, vil hver medarbejder kunne mærke en forbedret tilstand, fysisk og mentalt, samt være i besiddelse af en værktøjskasse med øvelser til i langt højere grad selv at kunne holde “kontor-skavankerne” i ave.

  Yogaen løsner spændinger i kroppen, modvirker stress og giver et større overskud: Med øget velvære, større ro, energi og entusiasme vil du og dine kolleger møde hverdagens udfordringer.

  Hvad skaber yoga for dig og virksomheden?

  • Redskaber til at modvirke stress
  • Mindre sygefravær
  • Større mentalt overskud og kreativitet
  • Forbedret koncentration
  • Øget arbejdsglæde

  Susanne Lidang Yoga tilbyder:

  • Fast ugentlig online undervisning (via fx Teams eller Zoom) i enkle og effektive yoga- og eller åndedrætsøvelser/meditation; skræddersyet efter virksomhedens behov
  • Yoga workshops og foredrag til firma events – online eller fysisk i virksomheden
  • Aktivt indslag på seminar o.lign. – online eller fysisk i virksomheden

  Kontakt Susanne for en uforpligtende snak om, hvad I har brug for.

   Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

   Luk