Yoga for løbere – og luntere

“Yoga for løbere – og luntere” blev i august 2017 nomineret til årets Danish Running Award i kategorien Årets danske løbebog.

“Løbere på alle niveauer kan med yoga opnå et endnu sjovere og mere effektivt løb”, lyder det fra Susanne Lidang, som i foråret udkom med sin anden yogabog – denne gang for løberne!

Yoga er et ideelt redskab til at optimere dit løb. Og til at sno dig fri af løbeskader, så du undgår ufrivillige pauser:

“Du bliver automatisk bedre til at restituere og opnår et større mentalt overskud, når du dyrker yoga. Det handler i bund og grund om at være til stede i dit løb, have styr på vejrtrækningen og finde kroppens muskulære balance. Kort sagt: at løbe med kvalitet!”, forklarer Susanne Lidang.

Løberhilsen
I sin nye bog “Yoga for løbere – og luntere” giver hun enkle yogaøvelser til før, under og efter løb. Som alternativ til den klassiske yoga-sekvens “Solhilsen” instruerer Susanne i en opvarmnings-sekvens, hun har døbt “Løberhilsen”. Den er sjov at varme op på, let at udføre og særligt designet til løbere, idet den varmer de relevante muskler og led op samt styrker balancen.

Udover Løberhilsen byder bogen på tre overskuelige programmer Desuden får du specifikke øvelser til at rette op på typiske løbeskader foruden vejrtrækningsteknikker o.a. løbetips.

Se Susanne introducere og guide ind i Løberhilsen her.

Bogens programmer:
Løberhilsen
Program for underkrop
Program for overkrop
Cool Down

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk