FORÅRETS første 6 ugers Yoga–Bootcamp i Valby! Den 8/3 – 19/4
Vi gentager succesen! – og samles igen til kvalitetsyoga i lækre rammer med højt til loftet i Valby. ONSDAGE den 8/3, 15/3, 22/3, 29/3, 12/4 og 19/4 – bemærk, at onsdag den 5. april udgår pga. påsken.

Kl. 16.30 – 18.00

Du bliver sikkert guidet gennem 90 minutters kvalitetsyoga hver gang. Afslutningsvis er der afspænding (‘savasana’) af hele kroppen. Du kan forvente at lære nyt, udfordre kroppen og få smil på læben hver gang – en kombination, som vil give dig fornyet styrke, energi, overskud og ro.

På de 6 ugers yoga bootcamp får du:

  • Styrke, smidighed og bedre bevægelighed i hele kroppen 
  • Øvelser til nakke og skuldre
  • Øvelser til ryg og mave
  • Øvelser til stive hofter og haser (baglår)
  • Øvelser til fødder og ben 
  • Træning af balancen
  • Træning i bedre vejrtrækning
  • En øget kropsbevidsthed og inspiration/motivation til at  lave yoga på egen hånd 
  • All around velvære i krop og sind

BEMÆRK: Datoerne for den følgende 6 ugers Yoga Bootcamp i Valby ligger ligeledes på ONSDAGE; den 3. maj til og med den 7. juni 2023. Mere info følger …

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby – ved Grønttorvet, tæt på Vigerslev Allé Station – gratis parkering på Høffdingsvej

Pris:

De 6 ugers bootcamp koster i alt 1250 kr.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv  “Valby-bootcamp” ved overførslen.

BEMÆRK: Bliver du forhindret i at deltage en mandag, er du velkommen til at lade en anden få din plads. Desuden tilbyder jeg dig ekstraordinært adgang til min online yoga-camp i den uge, du ikke kan være med i Valby, således at du kan være med til live stream-yoga med mig (eller når det passer dig i den pågældende uge), og dermed er fint ‘yoga-opdateret’ trods din udeblivelse i Valby.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk