NÆSTE 6 ugers Yoga- og Åndedræts-forløb i Valby den 25/10 – 29/11.
Vi samles igen til Hatha yoga; ‘funktionel yoga’ med fokus på ‘alignment’ , dvs. at få kroppen tilbage i sit sunde, optimale bevægelsesmønster og opnå en god balance mellem styrke og smidighed, stabilitet og mobilitet. Alignment gælder også mentalt, dvs. med kvalitet i åndedrættet. Hovedvægten i forløbet er på yogaen;  åndedrættet er blot med hver gang som en helt naturlig del af øvelserne – ingen hokus pokus! Forløbet finder sted i lækre rammer med højt til loftet i Valby. ONSDAGE den 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11 og 29/11.

Kl. 16.30 – 18.00

Du bliver sikkert guidet gennem 90 minutters kvalitetsyoga hver gang. Afslutningsvis er der afspænding (‘savasana’) af hele kroppen. Du kan forvente at lære nyt, udfordre kroppen og få smil på læben hver gang – en kombination, som vil give dig fornyet styrke, energi, overskud og ro.

På de 6 ugers yoga bootcamp får du:

  • Styrke, smidighed og bedre mobilitet i kroppen 
  • Øvelser til nakke og skuldre
  • Øvelser til ryg og mave
  • Øvelser til stive hofter og haser (baglår)
  • Øvelser til fødder og ben 
  • Træning af balancen
  • Træning i bedre vejrtrækning
  • En øget kropsforståelse- og bevidsthed samt inspiration/motivation og værktøjer til at  lave yoga på egen hånd og trække vejret med mere nærvær og kvalitet
  • All around velvære i krop og sind

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby – ved Grønttorvet, tæt på Vigerslev Allé Station – gratis parkering på Høffdingsvej

Pris:

Det 6 ugers Yoga- og Åndedræts-forløb koster i alt 1395 kr.

Betalingen kan evt. deles op i to ‘rater’, således at første halvdel (697,50,-) betales ved tilmeldingen, og anden halvdel den næstkommende måned, senest den 5. i måneden.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv  “Valby-forløb” ved overførslen.

BEMÆRK: Bliver du forhindret i at deltage en onsdag, er du velkommen til at lade en anden få din plads. Desuden tilbyder jeg dig ekstraordinært adgang til mit online yoga-forløb i den uge, du ikke kan være med i Valby, således at du kan være med til live stream-yoga med mig (eller når det passer dig i den pågældende uge), og dermed er fint ‘yoga-opdateret’ trods din udeblivelse i Valby.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk