NÆSTE 6 ugers Yoga- og Åndedræts-forløb i Valby er den 21/8 – 25/9.
Vi samles igen til Hatha yoga; ‘funktionel yoga’ med fokus på ‘alignment’ , dvs. at få kroppen tilbage i sit sunde, optimale bevægelsesmønster og opnå en god balance mellem styrke og smidighed, stabilitet og mobilitet. Alignment gælder også mentalt, dvs. med kvalitet i åndedrættet. Hovedvægten i forløbet er på yogaen;  åndedrættet er blot med hver gang som en helt naturlig del af øvelserne – ingen hokus pokus! Forløbet finder sted i lækre rammer med højt til loftet i Valby. ONSDAGE den 21/8, 28/8, 4/9, 11/9, 18/9 og 25/9.

Kl. 16.30 – 18.00

Du bliver grundigt guidet gennem 90 minutters kvalitetsyoga hver gang. Afslutningsvis er der afspænding (‘savasana’) af hele kroppen – kombineret med bold-massage, der smidiggør bindevæv, muskler og led og har en afstressende effekt på nervesystemet, så du kommer helt ned i gear. Du kan forvente at lære nyt, udfordre kroppen og få smil på læben hver gang – en kombination, som vil give dig fornyet styrke, energi, overskud og ro.

På det 6 ugers yoga- og åndedrætsforløb får du:

  • Styrke, smidighed og bedre mobilitet i kroppen 
  • Øvelser til nakke og skuldre
  • Øvelser til ryg og mave
  • Øvelser til stive hofter og haser (baglår)
  • Øvelser til fødder og ben 
  • Træning af balancen
  • Træning i bedre vejrtrækning
  • Bold-massage af bindevæv, muskler og led – med smertelindrende og afstressende effekt
  • En øget kropsforståelse- og bevidsthed samt inspiration/motivation og værktøjer til at  lave yoga på egen hånd og trække vejret med mere nærvær og kvalitet
  • All around velvære i krop og sind

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby – ved Grønttorvet, tæt på Vigerslev Allé Station – gratis parkering på Høffdingsvej

Pris:

Det 6 ugers Yoga- og Åndedræts-forløb koster i alt 1395 kr.

Betalingen kan evt. deles op i to ‘rater’, således at første halvdel (697,50,-) betales ved tilmeldingen, og anden halvdel den næstkommende måned, senest den 5. i måneden.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv  “Valby-forløb” ved overførslen.

BEMÆRK: Bliver du forhindret i at deltage en onsdag, er du velkommen til at lade en anden få din plads. Desuden tilbyder jeg dig ekstraordinært adgang til mit online yoga-forløb i den uge, du ikke kan være med i Valby, således at du kan være med til live stream-yoga med mig (eller når det passer dig i den pågældende uge), og dermed er fint ‘yoga-opdateret’ trods din udeblivelse i Valby.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk