2 timers luksus-workshop for 2-4 personer

Som noget nyt tilbyder jeg en eksklusiv 2 timers workshop skræddersyet til dig og én til tre venner eller familiemedlemmer inkl. en lækker sund forfriskning. Workshoppen foregår i mit skønne yogarum med højt til loftet på Vesterbro (lige ved Enghave Plads Metro station) – med alt yogaudstyr til rådighed. Du og din(e) ledsager(e) kan i vidt omfang selv være med til at bestemme workshoppens indhold.

Temaet kan være alt fra Gear ned (rolig, afstressende yoga), Yoga for løbere/luntereYoga for ryg, nakke og skuldreUdrensende TwistsBalanceÅndedrættet – you name it! Workshoppen afsluttes med en guidet afspænding af hele kroppen – samt bold-massage, hvis det er ønsket – og I vil derefter få serveret min lækre grønne smoothie og en sund snack til.

Sted
Mit yogarum tæt på Enghave Plads Metro Station
1650 Vesterbro

Pris
Jo flere, I deltager, jo lavere pris:

  • Eksklusiv Workshop for 2 personer – pris i alt. 1800 kr.
  • Eksklusiv Workshop for 3 personer – pris i alt. 2.400 kr.
  • Eksklusiv Workshop for 4 personer – pris i alt. 2.800 kr.

NB. Jeg udsteder også gavekort på workshoppen – med to års gyldighed fra udstedelsesdato.

Tilmelding
Sådan booker du en skræddersyet workshop til dig og en ven/vennerne:

Skriv til mig på susannelidang@gmail.com og afvent mit svar.
Når du har hørt fra mig, og vi lige har talt sammen – forventningsafstemt samt aftalt evt. tema, dato og tidspunkt for workshoppen – indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelse samt en praktisk info-mail omkring workshoppen.

Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Luksus-workshop” ved overførslen.

Bliver du eller en af de andre deltagere forhindret i at deltage på workshoppen, er det muligt at lade en anden få pladsen.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk