NYT: 16 ugers Online Yoga – Januar til April-forløb

Den 8/1 – 22/4

12 MANDAGE, den 8. januar til den 25. marts, livestream kl. 17-18 i lukket Facebook-gruppe. Du har løbende ubegrænset adgang i Facebook-gruppen til forløbets i alt 24 yogaprogrammer (se nedenstående oversigt) Videoerne uploades umiddelbart efter livestream og er frit tilgængelige i gruppen helt indtil den 22. april.

NYT: Én af Hatha-sessionerne er ansigtsyoga – for at reducere muskelspændinger, forbedre søvnen, give mere glød og et friskere udtryk. Deles op i 4 videoer à 15 minutter.

Helstøbt yogaprogram – (vilkårlig rækkefølge):

 • 6 x 60 minutter Hatha-yoga med alignment-fokus (“funktionel yoga”)
 • To af de 60 minutters Hatha-yogasessionerne “deles op” i 8 programmer á ca. 15 minutter (Mave/Ryg, Nakke, Skuldre, Balder, Hofter, “Løberhilsen” m.m.)
 • 4  x 15 minutter Ansigtsyoga (Hatha)
 • 3 x 60 minutter Yin/restorativ-inspireret rolig yoga
 • 1 x 60 minutter Åndedræt (i bevægelse)/meditation
 • 1 x 60 minutter Bold-massage af bindevæv og muskler (nakke, skuldre, kæbe, ben, baller, fødder mv.) – fremmer restitution, virker smertelindrende og modvirker stress og spændinger.
 • All around velvære og ro i krop og sind
 • Styrke, smidighed og øget mobilitet i kroppen
 • Træning af vejrtrækningen
 • Øvelser til ryg/mave/nakke/skuldre
 • Øvelser til ben, baller, hofter og balance
 • Øget kropsforståelse/bevidsthed

BEMÆRK: Tilmelder du dig inden den 29. DECEMBER, får du i BONUS en Online Nytårsyoga-Workshop: “Indre Balance” (75 minutter) ved betaling inden den 29. december. Livestream den 30. december kl. 09-10.15

– du behøver ikke at kunne være med til livestream, da workshoppen uploades inde i gruppen, og du har ubegrænset adgang til workshoppen i 8 dage – t.o.m. den 7. januar) 

PRIS:

16 ugers Online Yogaforløb med løbende ubegrænset adgang til 24 yogaprogrammer

I alt 1495 kr.

Betalingen kan evt. deles op i to ‘rater’, således at første halvdel (747,50 kr.) betales ved tilmeldingen, og anden halvdel den næstkommende måned, senest den 5. i måneden.

Tilmelding:

Tilmeld dig ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Herefter indbetales de 1495 kr. for de 16 ugers online yoga, og du modtager en bekræftelsesmail samt et link til at blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, når beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg. nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704 – skriv “online yoga” i feltet ved overførslen, tak. Pengene for onlineyoga-forløbet refunderes ikke.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk