ONLINE workshop:

”Yoga for løbere – og luntere” – ny dato på vej!

Grundet Covid-19 tilbyder jeg denne workshop som livestream yoga i en lukket Facebook-gruppe; efterfølgende har du i gruppen fri adgang til den 2 timers workshop i 30 dage.

På denne workshop lærer du, hvordan de enkelte muskelgrupper påvirker din løbestil, og hvordan du bliver i stand til at sno dig fri af de typiske løbeskader. Du lægger måske ikke mærke til det på , når du løber, men din core-muskulatur, vejrtrækning og kropsholdning har en enorm betydning for, hvor effektivt du løber. Når du bliver bevidst om, hvilke muskler, du bruger og hvordan, kan alle opnå en mærkbar effekt på løbeturene.

Udover at styrke core, kropsholdning og åndedræt, vil du gå fra workshoppen med enkle og effektive øvelser, der træner dine vigtigste redskaber som løber og får dig hurtigere ud over stepperne: ben, baller og balance! Vi mobiliserer/skaber større bevægelighed i hofterne og udstrækker effektivt de for løbere typisk stramme, stive hasemuskler (baglår) og lægge.

Vi gearer ned med rolige udstræk og en grundig afspænding af hele kroppen, som fremmer din restitution og efterlader dig med en følelse af ro og mentalt overskud.

Pris: 275 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail samt det link, der giver dig adgang til den lukkede Facebook-gruppe; beløbet bedes overført via enten
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Yoga for løbere” ved overførslen.

Sted
Online; i lukket Facebook-gruppe.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk