”Yoga for løbere – og luntere”

Den 6. november kl. 19.00 – 21.30

Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er ultraløber, ‘maratonser’, eller du  som størstedelen løber eller lunter mest for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt; du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber.

På denne workshop træner vi ben, baller og balance, styrker og stabiliserer effektivt din kropskerne (core), mobiliserer/skaber større bevægelighed i hofterne og udstrækker effektivt de for løbere typisk stramme, stive hasemuskler (baglår) og lægge. Øvelserne øger din samlede styrke og bevægelsesfrihed, forbedrer din kropsholdning og dermed dit løb!

Vi arbejder også med vejrtrækning, fokus og restitution i forhold til dit løb, så du går fra workshoppen med en øget kropsbevidsthed og helt konkrete værktøjer, der kan forbedre din løbestil, din evne til at restituere og til at sno dig fri af skavanker og skader!

Vi gearer ned med restorative stillinger, nænsomme bælte-stræk og lidt boldmassage – godt for din restitution! – samt en grundig afspænding, som efterlader dig med en følelse af ro og mentalt overskud.

Pris: 450 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Yoga for løbere” ved overførslen.

Sted
Vesterbro Yoga
Gammel Kongevej 5 (overfor
Planetariet), Gården til højre, 1650 Kbh V.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk