For mig er yoga en måde at være i livet på

  Den følelse af frihed og den styrke og smidighed i krop og sind, som yoga giver, gør livet til et endnu bedre sted at være!

  Når jeg underviser i Hatha yoga, lægger jeg vægt på at guide grundigt ind i øvelserne, så de udføres sikkert og effektivt, og den enkelte opnår det størst mulige udbytte – fysisk som mentalt.

  Min tilgang er pragmatisk; det handler ikke om formen på en øvelse:  Om at kunne have benene om bag nakken eller nå sine tæer.

  Det handler snarere om funktionen og dermed om kropsbevidsthed: Hvad gør øvelserne og dagligdagsyogaen godt for og hvordan kan vi blive klogere på vores mønstre og tendenser ? – måden, hvorpå vi står, går, sidder og  bevæger os.

  En sund krop(sholdning )og et stærkt sind er et rigtig godt udgangspunkt for at have det grundlæggende godt – og grin, leg og spontanitet skal der være masser af – både på yogamåtten og i øvrigt!

  HATHA YOGA

  Hatha yoga er den klassiske form for yoga, hvor man i de fysiske yogaøvelser – asanas,  fokuserer på at “aligne kroppen”.
  Det vil sige at finde ind til kroppens mest hensigtsmæssige stillinger og bevægelsesmønstre, som styrker og smidiggør kroppen og frigør energi – prana.
  Både kroppen og sindet balanceres med styrke- og strækøvelser samt åndedrætsøvelser – pranayama.
  Øvelserne instrueres grundigt ved hjælp af yogaens alignment-teknikker, og der anvendes hjælpemidler, hvis det er nødvendigt, for at udføre øvelserne skånsomt og korrekt.

  PERSONLIG YOGATRÆNER

  Dine behov

  I enetimer arbejder vi sammen om dine specifikke ønsker og behov.

  Mange har brug for at få skræddersyet et personligt program til et særligt problem, andre har brug for øvelser, nøje tilpasset deres øvrige træning.

  Jeg har erfaring med at hjælpe løbere, cykelryttere og triatleter af med skader og skavanker, så de kan få det optimale ud af deres samlede træning. Samtidig øger de deres styrke og smidighed i kroppen.

  For flere af mine elever har enetimerne været vejen til en glad og harmonisk ryg – mange er blevet skulder- og nakkeproblemerne kvit. Andre oplever en stor frihed i et ellers travlt liv ved at få lagt et personligt træningsprogram, som de kan tage med sig og lave på rejser o.lign.

  Hvordan

  Før en enetime taler vi kort sammen (eller skriver sammen) om, hvad du gerne vil arbejde med.  På den måde kan vi afklare dine specifikke behov og jeg kan forberede mig optimalt, så du kan få det størst mulige udbytte af timen.

  Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære, hvor du roligt kan stille spørgsmål undervejs.

  Timen runder vi af med en kort evaluering og så aftaler vi evt. opfølgende timer og/eller hvilke øvelser, du kan arbejde videre med derhjemme.

  Desuden kan vi vende mulighederne for at du får skræddersyet dit personlige træningsprogram.

  FIRMA YOGA

  Med 1 times firmayoga om ugen er I allerede godt i gang med at skabe en bedre hverdag til glæde for både kolleger og kunder – og efter blot 2 måneders praksis med yoga en gang om ugen, vil hver medarbejder kunne mærke en markant forbedret tilstand både fysisk og mentalt.
  Yogaen løsner spændinger i kroppen, modvirker stress og giver et større overskud: Med øget velvære, større ro, energi og entusiasme vil du og dine kolleger møde hverdagens udfordringer.

  Hvad skaber yoga for dig og virksomheden

  • Redskaber til at modvirke stress
  • Mindre sygefravær
  • Større mentalt overskud og kreativitet
  • Forbedret koncentration
  • Øget arbejdsglæde

  Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

  Luk