NYT! After Work Yoga-event med Sparta

Det er med glæde, at jeg i samarbejde med Sparta kan præsentere vores 1. fælles yogaevent for løbere og luntere – OG for dem, der gerne vil inspireres til at komme ud og lufte løbeskoene lidt eller blot have en god yogatime/oplevelse. ALLE er velkomne – mænd og kvinder!

After Work Yoga finder sted torsdag den 1. juni fra kl. 16-20 i Sparta Hallen. Jeg vil guide dig gennem en yogasession med supereffektive yogaøvelser, der med garanti vil gøre underværker for dit løb og hjælpe dig fri af klassiske løberelaterede skavanker og skader.

Vi skal helt sikkert også muntre os med “Løberhilsen”, som er en let, sjov og effektiv opvarmningssekvens, der i den grad varmer op og motiverer til at sætte i løb/trav.

Så kom med til et par inspirerende og sjove timer med yoga og tid til hygge, mad og drikke i loungeområdet – jeg glæder mig allerede!

DATO:
Torsdag 1. juni kl. 16.00

1. yogasession kl. 17.00 – 18.00
2. yogasession kl. 19.00 – 20.00

Maks. 200 pladser pr. session.

PRIS:
99 kr. inkl. goodiebag

TILKØB
Yogamåtte 70 kr.
Min yogabog “Yoga for løbere – og luntere” 170 kr. (normalpris 200 kr.)

Tilkøb afhentes ved eventet. Husk at medbringe din email-bekræftelse, der også fungerer som din billet.

NYD MAD OG DRIKKE I LOUNGEOMRÅDET
Prisen er inkl. goodiebag, og til eventet kan du købe lækre sandwiches, kaffe, smoothies og kage m.m., som kan nydes loungeområdet.

Du kan selv medbringe din yogamåtte eller tilkøbe den for 70 kr., ligesom du har mulighed for at tilkøbe min bog “Yoga for løbere – og luntere” til fordelagtig pris. Til eventet kan du få din bog signeret af mig, hvis du vil.

HVEM KAN DELTAGE?
Det kan ALLE – mænd og kvinder i alle aldre og uanset fysiske formåen! Både helt grønne til yoga – og løb for den sags skyld – vil få noget konstruktivt ud af min yogasession. Så tag din ven(inde), kæreste eller løbe/træningsmakker under armen og giv jer selv nogle timers styrkende og smidiggørende inspiration!

Jeg håber at se jer til yoga og hygge 🙂

TIlMELDING HER >>

De bedste hilsner
Susanne