Nytårs-Workshop II: Stærk Kerne (Udsolgt)

Fredag den 22. januar

Kl. 19.00-21.30

På denne workshop sparker vi nytåret i gang ved at fyre godt op under kernemusklerne, tænde livsenergien og den personlige power – og runder så festen af med lange, bløde yin-inspirerede stræk.

Når vi hører ordet ”kerne” eller ”core” associerer vi som regel sixpack og flad mave. Men vores kerne er langt mere end det. Det er både mave- og rygmuskulatur, bækkenbundsmuskler og diafragma (åndedrætsmusklen). En stærk kropskerne er vigtig for at kunne bevare en stærk ryg og understøtte en sund og værdig kropsholdning. Desuden fremmer det vejrtrækningen og skaber bedre flow i kroppen.

På denne workshop fyrer vi både op under kernemuskulaturen og arbejder med helheden: Undersøger legende og nysgerrigt, hvordan vi udvikler sunde bevægelsesmønstre-og vaner, der giver den sunde kropsholdning og løfter livsenergien!

Vi slutter af med restorative, yin-inspirerede stillinger akkompagneret af lækker musik samt en guidet meditation, som giver ro og blødhed helt ind i sjælen.

Pris 375,-

 

TILMELDING

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang @ gmail. Tilmeldingen er bindende.
Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757

Eller via Mobile Pay: 22 99 94 47.

 

Sted

Workshoppen afholdes hos:

Vesterbro Yoga

Gammel Kongevej 5 (overfor Planetariet),

Gården til højre,

1610 Kbh V.