Yoga for løbere og luntere (fødder, ben og hofter)

Fredag den 19. maj 

Kl. 19.00-21.30

Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er langdistanceløber, eller du, som størstedelen, blot lunter for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt; du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber.

På denne workshop arbejder vi med at åbne og skabe større bevægelighed i hofterne. Vi løsner op i de for løbere typisk stive hasemuskler og styrker og smidiggør benene. Balancen træner vi også!

Øvelserne forbedrer din bevægelsesfrihed og kropsholdning og dermed dit løb – ligesom de virker forløsende, så du i lænd og ryg vil mærke en markant positiv effekt.

Vi vil også kigge på vejrtrækning, fokus og restitution i forhold til dit løb, så du går fra workshoppen med en øget kropsbevidsthed og konkrete værktøjer, der kan forbedre dit løb, din evne til at restituere og til at forebygge skavanker/skader.

Vi slutter af med restorative, yin-inspirerede stillinger, hvor vi bliver længere i stillingerne (god for din restitution), samt en grundig afspænding, som efterlader dig med en følelse af ro og mentalt overskud.

Pris 400,-

 

 

TILMELDING

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang @ gmail. Tilmeldingen er bindende.
Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757

Eller via Mobile Pay: 22 99 94 47.

 

Sted

Workshoppen afholdes hos:

Vesterbro Yoga

Gammel Kongevej 5 (overfor Planetariet),

Gården til højre,

1610 Kbh V.