Den 7/4 kl. 10-12.30 – UDSOLGT

Workshop: ”Styrk Din Vitalitet”

– Twist kroppen og træk vejret bedre!

Har du brug for at vride al mathed og stress ud af kroppen og styrke din sundhed, så giv dig selv en indre makeover med denne vitaliserende twist-workshop, der booster dig indefra: forynger rygsøjlen, frisætter åndedrættet og renser kroppen!

Når kroppen twistes og ’vrides’, har det en udrensende effekt, både fysisk og mentalt. Rygsøjledrejninger holder ryggen sund, stærk og smidig, idet de styrker, strækker og forløser spændinger omkring rygsøjlen. Drejningerne masserer indre organer, især lever, nyre, mave og lunger. Dette frigør åndedrættet, så du øger vejrtrækningens udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskifte, forbrænding og fordøjelse – så kom og giv den gas og mærk fornyet livskraft og energi!

Vi arbejder hele kroppen igennem: udforsker variationer af liggende, siddende, stående og balancerende twists, fyrer op under mavemuskler og åndedræt og får (lidt) sved på panden.

Afslutningsvis kommer vi helt ned i gear med behagelig restorativ yoga, hvor vi bliver længere i stillingerne, samt afspændende bold-massage. Tilsidst en guidet meditation, der efterlader dig med ro, blødhed og glæde helt ind i sjælen.

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby (5 minutters gang fra Vigerslev Allé Station – gratis parkeringsmulighed på Høffdingsvej)

Pris:

Den 2,5 times Workshop koster 495 kr.

Ved køb af – samt deltagelse på – to workshops er prisen kun 800 kr.* (du sparer i alt 190 kr.) Hér kan du læse om den anden workshop: “Frihed i ryg, nakke og skuldre!”

*Rabatten gælder t.o.m. den 30. marts 2024.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende.
Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:

Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757

Eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Vitalitet” ved overførslen.

Ved køb af begge workshops skrives “Workshops” ved overførslen.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk