Den 5/5 kl. 10-12.30 – UDSOLGT

Workshop: ”Frihed i ryg, nakke og skuldre!”

Døjer du (on and off) med nakke/skulder/lænde-problemer – og vil du have de rette værktøjer til at holde dem fra kroppen – så er dette workshoppen for dig.
Du kan af workshoppen forvente dig funktionel (“alignment”) yogatræning med effektive øvelser for din kernemuskulatur/”holdingsmusklerne”: (lænde)ryg, mave, nakke og skuldre samt styrkelse af ballerne, som også er vigtig for din rygs og dit bækkens sundhed.
Vi styrker især muskulaturen i ryg, mave, nakke og skuldre og skaber mere bevægelighed og smidighed i de led og muskler, der er årsag til at ryg/nakke bliver fastlåst – øvelser, der styrker din kerne, forbedrer din vejrtrækning og giver en god og flot kropsholdning samt fornyet energi og overskud.
Vi bruger en sidste god del af workshoppen på at geare helt ned ved at give bindevæv, muskler og led i skulder/nakke bold-massage – farvel nakkespændinger og spændingshovedpine! Til sidst en guidet afspænding af hele kroppen, som giver ro og blødhed helt ind i sjælen.
Workshoppen er for ALLE – øvede som novicer, kan være med.

Sted
Høffdingsvej 36,
2500 Valby (5 minutters gang fra Vigerslev Allé Station – gratis parkeringsmulighed på Høffdingsvej)

Pris:

Den 2,5 times Workshop koster 495 kr.

Ved køb af – samt deltagelse på – to workshops er prisen samlet kun 800 kr.* (du sparer i alt 190 kr.) Hér kan du læse om den anden workshop: “Styrk din Vitalitet – Twist kroppen og træk vejret bedre!”

*Rabatten gælder t.o.m. den 30. marts 2024.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 88704. Skriv “Ryg, nakke, skuldre” ved overførslen.

Ved køb af begge workshops skrives “Workshops” ved overførslen.

WORKSHOPS

På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

Få 3 øvelser fra bogen ved at tilmelde dig Susannes nyhedsbrev

Luk