PRIVAT YOGA

  Den ultimative måde at få tilpasset yoga til dig og din krop er med en personlig yogatræner – når det passer ind i din kalender.

  Dine behov

  I enetimer arbejder vi sammen om dine specifikke ønsker og behov.
  Mange har brug for at få skræddersyet et personligt program til et særligt problem; andre har brug for øvelser, nøje tilpasset deres øvrige træning. Og mange oplever, at eneundervisning er mere attraktivt og trygt end at stå i et fyldt yogalokale med tyve andre.

  Susanne har erfaring med at hjælpe løbere, cykelryttere og triatleter af med skader og skavanker, så de kan få det optimale ud af deres træning. Samtidig øger de deres styrke og smidighed i kroppen. For flere af Susannes elever har enetimerne været vejen til en glad og harmonisk ryg; mange er blevet skulder- og nakkeproblemerne kvit. Andre oplever en stor frihed i et ellers travlt liv ved at få lagt et personligt træningsprogram, som de kan tage med sig og lave på rejser o.lign.

  Hvordan

  Før en enetime taler vi kort/skriver sammen om, hvad du gerne vil arbejde med. På den måde kan vi afklare dine specifikke behov og jeg kan forberede mig optimalt, så du kan få det størst mulige udbytte af timen.
  Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære, hvor du roligt kan stille spørgsmål undervejs.

  Timen runder vi af med en kort evaluering, og vi aftaler evt. opfølgende timer og/eller hvilke øvelser, du kan arbejde videre med derhjemme.
  Desuden kan vi vende mulighederne for, at du får skræddersyet dit personlige træningsprogram.

  Pris

  Prisen afhænger af, hvilke problematikker/behov du har, hvor mange yogatimer, du har brug for, hvorvidt du skal have skræddersyet et personligt træningsprogram (med instrukser, billeder og evt. links til video) – og om du er alene eller vælger at gå sammen med en anden/andre og lade dig undervise i en gruppe i stedet.

  Nb. Aflysning skal ske senest 24 timer inden den aftalte yogasession, og der skal i den forbindelse fastlægges dato for ny session. Sker aflysning senere, opkræves du et gebyr på 200 kr.

  Kontakt Susanne for en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, pris osv. eller ring +45 22 99 94 47, så finder vi en god løsning til dig.

  WORKSHOPS

  På Susannes workshops kan du fordybe dig i forskellige temaer og får konkrete øvelser og værktøjer samt en øget kropsbevidsthed med dig hjem, som du kan implementere i et travlt hverdagsliv som sunde (bevægelses)vaner og velvære – fysisk og mentalt.

  Vi nørder med alignment, anatomi og kvalitet i bevægelserne – det hele tilsat yogafilosofi, humor og feel good-vibes. Susannes workshops er for ALLE, så du kan deltage uanset du er nybegynder eller du er mere øvet.

  ”Yoga for løbere – og luntere”

  Fredag d. 16. august kl. 19.00 – 21.30

  Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er ultraløber, ‘maratonser’, eller du  som størstedelen løber eller lunter mest for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt; du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber.

  På denne workshop træner vi ben, baller og balance, styrker og stabiliserer effektivt din kropskerne (core), mobiliserer/skaber større bevægelighed i hofterne og udstrækker effektivt de for løbere typisk stramme, stive hasemuskler (baglår) og lægge. Øvelserne øger din samlede styrke og bevægelsesfrihed, forbedrer din kropsholdning og dermed dit løb!

  Vi arbejder også med vejrtrækning, fokus og restitution i forhold til dit løb, så du går fra workshoppen med en øget kropsbevidsthed og helt konkrete værktøjer, der kan forbedre din løbestil, din evne til at restituere og til at sno dig fri af skavanker og skader!

  Vi slutter af med restorative, yin-inspirerede stillinger, hvor vi bliver længere i stillingerne (god for din restitution), samt en grundig afspænding, som efterlader dig med en følelse af ro og mentalt overskud.

  Pris: 400 kr.

  Tilmelding
  Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
  Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 22 99 94 47.

  Sted
  Vesterbro Yoga
  Gammel Kongevej 5 (overfor Planetariet), Gården til højre
  1610 Kbh V.

  ”Én over nakken”

  Fredag d. 20. september kl. 19.00 – 21.30

  På denne workshop styrker vi muskulaturen i ryg, nakke og skuldre. Vores fokus vil være på en sund og funktionsdygtig ryg samt stabiliserende øvelser for skulder og nakke. Vi laver øvelser, der skaber mere bevægelighed og smidighed i de led og muskler, der er årsag til at ryggen bliver fastlåst – øvelser, der både styrker din kerne, forbedrer din vejrtrækning og giver en god og flot kropsholdning.

  Vi slutter af med at komme helt ned i gear med behagelige restorative stillinger og giver, ryg og nakke massage med bolde. Til sidst en guidet meditation, som giver ro og blødhed helt ind i sjælen.

  Sted
  Vesterbro Yoga
  Gammel Kongevej 5 (overfor Planetariet), Gården til højre
  1610 Kbh V.

  Pris: 400 kr.

  Tilmelding
  Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
  Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757 eller via Mobile Pay: 22 99 94 47.

  ”Forårs-Detox – ny energi!” (Udsolgt)

  Fredag 10 maj kl. 19.00 – 21.30 

  Gå den nærtforestående sommer i møde med fornyet energi og styrke i krop og sjæl!

  Når kroppen twistes, drejes og ’vrides’, har det en udrensende effekt, både fysisk og mentalt. Twists holder ryggen sund, stærk og smidig, idet de styrker, strækker og forløser spændinger omkring rygsøjlen.

  Drejningerne masserer indre organer, især lever, nyre, mave og lunger. Det frigør åndedrættet, så du øger vejrtrækningens udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskifte, forbrænding og fordøjelse – så kom og giv den gas!
  Vi arbejder hele kroppen igennem, fyrer godt op under mavemusklerne og får sved på panden – udforsker variationer af liggende, siddende, stående og balancerende twists.

  Vi slutter af med at komme helt ned i gear med behagelig restorativ yoga, hvor vi bliver længere i stillingerne. Til sidst en guidet meditation, der efterlader dig med ro og blødhed helt ind i sjælen.

  Workshoppen er for alle niveauer – nybegyndere som mere øvede yogaudøvere.

  Sted
  Vesterbro Yoga
  Gammel Kongevej 5 (overfor Planetariet), Gården til højre
  1610 Kbh V.

  Pris: 400 kr.

  Tilmelding
  Tilmelding sker ved at skrive til susannelidang@gmail.com. Husk at skrive, på hvilken af de to datoer du ønsker at deltage. Tilmeldingen er bindende. Herefter indbetales deltagerbeløbet, og du modtager en bekræftelses-mail, så snart beløbet er overført og registreret via enten:
  Bankoverførsel: reg.nr.: 3409 kontonr.: 11384757
  Eller via Mobile Pay: 22 99 94 47.

  SUSANNE TILBYDER OGSÅ

  Yogarejser

  I samarbejde med I FORM afholder Susanne den 27. april – 4. maj 2019 sin 4. yogarejse. På denne tur, som går til Kreta, står hun for yoga 2 gange dagligt og holder workshops og foredrag.

  Yogaklasser

  Susannes to faste torsdags-hold:

  Fitness World, Frederiksberg Svømmehal (Helgesvej 29)

  Hatha yoga – for alle niveauer

  kl. 15.30 – 16.30 og kl. 16.30 – 17.30

  Se mere på hjemmesiden her.

  Foredrag/firma-event

  Firma-event: Fest for kontornakker og musearme!

  Denne sjove og anderledes event er for dig og kollegerne, som ønsker et forfriskende input, der løfter humør og energi og giver værktøjer til en arbejdsdag – og hverdag i det hele taget – hvor sundhed, trivsel og arbejdsglæde står højt på dagsordenen.

  Udbytte

  Du og kollegerne bliver guidet igennem et ”interaktivt foredrag” krydret med underholdende anekdoter og humor samt enkle, effektive øvelser for ryg, skulder og nakke – både siddende på kontorstolen og stående. Øvelser, der gør dig fri af dine nakke- og skuldersmerter.

  Du får inspiration til, hvordan du med ganske få, simple øvelser, kan slippe af med nakke- og skuldersmerter og får løftet dit energiniveau, ligesom du kan forbedre din evne til at være fokuseret og nærværende.

  Du får en oplevelse, der giver dig en klar fornemmelse af, hvordan du bliver mere effektiv på dit arbejde og generelt får mere energi og trivsel ind i dit liv.

  Alt sammen med plads til et godt grin og højt til loftet!

  Form

  Eventet kan have form af det ovenfor beskrevne ”interaktive foredrag” af 60-75 minutters varighed. Indholdet kan være et andet, eller det har form af en workshop af lidt længere varighed (1,5 til 2 timer), hvor Susanne kan medbringe yogamåtter på din virksomhed (eller vi lejer et yogastudio, hvor workshoppen kan finde sted). Både foredrag og workshop er fremragende alternativer til ”bøf og bowling” på en temadag eller forud for en firmafest.

  Booking

  Ring eller skriv, så finder vi sammen en løsning skræddersyet til jeres behov.

  Firmayoga

  Med 1 times firmayoga om ugen er I allerede godt i gang med at skabe en bedre hverdag til glæde for både kolleger og kunder – og efter blot 2 måneders praksis med yoga en gang om ugen, vil hver medarbejder kunne mærke en markant forbedret tilstand både fysisk og mentalt.

  Yogaen løsner spændinger i kroppen, modvirker stress og giver et større overskud: Med øget velvære, større ro, energi og entusiasme vil du og dine kolleger møde hverdagens udfordringer.

  Hvad skaber yoga for dig og virksomheden?

  • Redskaber til at modvirke stress
  • Mindre sygefravær
  • Større mentalt overskud og kreativitet
  • Forbedret koncentration
  • Øget arbejdsglæde

  Susanne Lidang Yoga tilbyder:

  • Fast ugentlig holdundervisning i yoga- og eller dybdeafspænding og meditation; skræddersyet efter virksomhedens behov
  • Yoga workshops og foredrag til firma events
  • Aktivt indslag på seminar o.lign.

  Kontakt Susanne for en uforpligtende snak om, hvad I har brug for.